Speel mee en win 500 euro shopbudget

Ben je handig met hout of denk je twee linkerhanden te hebben? Geen zorgen! Bij Cabinetto geloven we in de kracht van creativiteit voor iedereen. Of je nu een doorgewinterde ontwerper bent of net begint, onze online configurator staat klaar om jouw droomkast tot leven te brengen.

Bureau oud groen

Laat je creativiteit de vrije loop.

Wim en Rob Verboven, de bevlogen oprichters met een passie voor zelfbouw en productontwikkeling, willen jouw creativiteit stimuleren. Om daar een handje mee te helpen geven we een budget weg dat je in mindering kan brengen bij de aankoop van jouw zelf geconfigureerde maatkast.

Meespelen is makkelijk.

Het enige dat je moet doen om kans te maken op het shopbudget van €500 is onderstaand formuliertje invullen. Wil je graag al eerder een bestelling plaatsen en alsnog gebruik maken van een mooie korting? Iedereen profiteert tot en met 29 februari 2024 van een beurskorting van 15%. Zo win je toch altijd een beetje. 😉

 

De regels zijn eenvoudig.

Je kan deelnemen van 27 januari 2024 tot en met 8 februari 2024.
De winnaars worden bekend gemaakt via mail, Facebook en Instagram op 9 februari 2024.
En vergeet vooral niet: winnaar of niet, je profiteert sowieso tot en met 29 februari van 15% beurskorting bij elke bestelling.

 

Win jouw budget

Vul het formuliertje hieronder in en speel mee met de wedstrijd.

De wedstrijd is afgelopen. De winnaars worden bekend gemaakt via mail, Facebook en Instagram op 9 februari 2024. En vergeet vooral niet: deelgenomen of niet, je profiteert sowieso tot en met 29 februari 2024 van 15% beurskorting bij elke bestelling.