Vragen? We helpen je graag verder

Vragen over onze tool, je bestelling, de montage of een ander onderwerp? Lees onze veelgestelde vragen of contacteer ons als je je vraag niet terugvindt.

Bestellen

Je kan je Cabinetto betalen via overschrijving. Bij het afronden van de bestelling ontvang je het rekeningnummer en de te vermelden referentie bij je betaling.

Configuratie

Stuur ons je ideeën en schetsen door naar hello@cabinetto.be en we bekijken of we je droomkast via Cabinetto of Casa Vero kunnen verwezenlijken.

We houden van creativiteit, dus we hebben niet liever! Maak een basisontwerp in de configurator, bewaar deze en contacteer ons. Leg ons je idee voor en we zoeken samen naar een oplossing.

We vertrekken in onze configurator altijd van een staand of hangend model.

Na het maken van je keuze kan je de gewenste afmetingen ingeven. Vervolgens kan je per module de indeling en samenstelling bepalen: deuren, schuiven, aantal leggers, tabletten, accessoires,… Oneindig aantal mogelijkheden dus!

Leveringen

Wij leveren je kast tot aan je voordeur en enkel op gelijkvloers. Moet je kast naar een verdieping? Dan schakel je best een externe verhuisfirma in of een paar sterke handen. Daarnaast is het belangrijk dat er aan de woning een losplaats voorzien is voor onze camionette (9m lang). Dat bespaart ons en jezelf wat stappen en sleurwerk. 🙂

We leveren jouw kast in losse onderdelen. Deze zijn dus niet verpakt. Ja, wij denken aan het milieu. 😉
Best voorzie je ook een deken of karton om alle onderdelen op te plaatsen. Het zou namelijk jammer zijn om je kast meteen te beschadigen.

Voor leveringen binnen een straal van 100 km rond Geel rekenen we € 75 aan. Leveringen buiten deze zone kunnen op aanvraag. Contacteer ons voor een offerte op maat.

Reken op 4 tot 6 weken na je bestelling. De precieze planning en leverdatum krijg je te horen vanaf we je bestelling verwerken.

Montage

Heb je graag een kant-en-klare oplossing, dan helpen we je graag verder via Casa Vero. Daar maken we je droomkast, en komen we ze met plezier plaatsen waar jij dat wil. We ontzorgen je van A tot Z.

Naargelang de grootte en moeilijkheidsgraad van je project is het misschien mogelijk, maar standaard raden we toch aan een helpende hand te zoeken of er een bij Cabinetto te reserveren.

Elke Cabinetto is 100% maatwerk. Daarom kunnen we deze spijtig genoeg niet terugnemen. Volg dus zeker onze opmeettips. Twijfel je, maak dan zeker gebruik van onze opmeetservice.

Je ontvangt van Cabinetto een compleet bouwpakket met alle onderdelen, schroeven en materialen, én natuurlijk de digitale handleiding die je nodig hebt om je droomkast in elkaar te zetten.

Opmeten

Zeker! Bij het afrekenen van je bestelling kan je aangeven of je graag een controlemeting wil. Je ontvangt een dan offerte op maat. Foutje gebeurd? Dan passen we je ontwerp en bestelling aan. Zo ben je altijd zeker dat je de kast koopt die je wil.

Het opmeten van je ruimte voor een kast is niet moeilijk, maar toch doe je er goed aan onderstaande tips te lezen om zeker te zijn van een vlotte installatie:

 1. Ga ervan uit dat muren niet 100% recht staan. Neem daarom altijd meer dan 1 breedte- en hoogtemaat.
 2. Hou rekening met deuren of ramen. Het zou sneu zijn als plots blijkt dat je kast niet open kan zonder dat je je raam sluit.
 3. Meet ook schakelaars en stopcontacten op. Soms kunnen ze blijven, maar net zo vaak moeten ze verplaatst worden. Wil je ze verwerkt in je kast, contacteer ons dan voor een offerte op maat.
 4. Hou rekening met verlichtingsarmaturen en radiatoren die kastdeuren kunnen blokkeren.
 5. Denk ook aan gordijnen of verduistering die je al hebt of nog van plan bent aan te brengen.
 6. Schilderstape is je beste vriend om je kast in de ruimte te markeren.
 7. Wil je echt helemaal zeker zijn of alles past en het niet te groot of te klein uitvalt? Maak het volume van je kast dan al eens in karton en test het uit!

Voor het opmeten van een kast tussen twee muren heb je 2 lengtes, 2 hoogtes en 1 diepte nodig. Dat ziet eruit als volgt:

Product

Absoluut. De verbindingssystemen zijn demonteerbaar en de onzichtbare delen worden volledig geschroefd. Cabinetto, en dus ook al onze kasten, werd gecreëerd met een zo lang mogelijke gebruiksduur als doel.

Elk Cabinetto-meubel wordt opgebouwd met een basisplaat (sokkel) van 38 mm dikte met stelvoetjes. Die kan je bijregelen tot de plaat waterpas staat. Een aflopende vloer is dus geen probleem!

Dat kan aan de hand van de basisplaat. Hang deze waterpas op en je hebt een stevige basis voor een eenvoudige, rechte opbouw.

 1. Beton
  Heel sterk, komt minder voor als binnenmuur.
 2. Snelbouw/baksteen
  >Veelvoorkomend, gebruik de juiste pluggen
 3. Cellenbeton (bv. Ytong)
  >Vooral in appartementen. Licht maar ook stevig met de juiste plug. (Deze muur is meestal wit van kleur)
 4. Holle wand
  Gyproc: indien dit plaatselijk verstevigd of de hele muur met OSB gedaan is, is gyproc ook een sterke optie. Gaat het enkel over gipsplaten, wees dan voorzichtig en test eerst.

In principe wel, maar er zijn 2 belangrijke factoren om te overwegen:

 1. Hoe dieper de hangkast, hoe groter de kracht die op de muur komt.
 2. Hoe steviger de muur, hoe kleiner de kans op problemen.

Heb je vragen over je specifieke situatie? Mail je vragen naar hello@cabinetto.be

Geen antwoord op je vraag?

Klik dan hieronder en stel ons meteen je vraag.

Contacteer ons