Over Cabinetto

Cabinetto is een online tool waarmee je makkelijk zelf een kast ontwerpt en deze vervolgens laat maken door vaklui. Of je nu handig of net houterig bent met hout, met Cabinetto creëer je precies de kast die jij wil.

Iedereen kan een kast maken

Iedereen kan een kast maken

Creativiteit, dat is de wereld anders bekijken. Het is je ding doen met wat je ziet, hoort, ervaart. Het is verbanden leggen die anderen niet zien. Het is nieuwe ideeën putten uit je nieuwsgierigheid.

Bij Cabinetto geloven we sterk in de kracht van de menselijke bovenkamer. Iedereen is creatief. Ook als je denkt dat je twee linkerhanden hebt. Wat je nodig hebt, is het juiste gereedschap.

Daarom is Cabinetto er voor iedereen. In onze tool combineer jij wat je praktisch, leuk of mooi vindt.

Kempens vakmanschap

Kempens vakmanschap

Wim en Rob Verboven zijn 2 neven uit Geel die Cabinetto uit de grond stampten. Geboren tussen het houtwerk van de vorige generaties, zetten zij in de Kempen zelf hun eerste stappen in de wereld van zelfbouw en productontwikkeling. 

Wim neemt meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis mee vanuit de familiezaak Bouwcentrum Verboven. Rob Startte in 1995 zijn eigen interieurbedrijf als eenmanszaak, wat intussen is uitgegroeid tot Casa Vero.

Met Cabinetto willen Rob en Wim creativiteit stimuleren. Want wat je zelf bouwt geeft meer voldoening.

Cabinetto by casa vero

Innovatie door Casa Vero

Cabinetto is dus een product van Casa Vero, dat al sinds jaar en dag interieurs op maat realiseert. Onze ervaren bouwers zagen en boren in ons Kempens atelier alle stukken van jouw ontwerp op maat. Samen creëren we je droomkast.