Lokaal geproduceerde kwaliteit

Onze vakmensen brengen jouw droomontwerp tot leven in ons atelier te Geel. Ons ervaren team werkt elke dag opnieuw met de grootste nauwkeurigheid voor de beste kwaliteit. Hiervoor doen zij beroep op een modern en duurzaam machinepark. Bovendien gebruiken wij enkel zorgvuldig geselecteerde materialen.

kwaliteitscontrole

Maatwerk & duurzaam

Elk geconfigureerd meubel wordt bij ons op maat gemaakt. En niet door de minsten. Wij werken met ervaren schrijnwerkers van ons moederbedrijf Casa Vero. Mensen met passie voor hout.

Bovendien worden Cabinetto’s voornamelijk gemaakt van gecertificeerd FSC-hout met het PEFC label. Ons atelier in Geel wordt van duurzame energie voorzien via onder andere warmtepompen, diepboring en zonnepanelen. Zo zorgen wij voor een groene kast (of één van die vele andere kleuren 😉 ) in jouw thuis.

Veelheid aan keuzes & combinaties

Creativiteit staat bij Cabinetto centraal. Daarom bieden wij jullie een uitgebreid gamma aan kleuren, grepen en afwerkingen. Wil je een kast met hoeken in verstek of een rechte verbinding? Ook dat kan je bij ons kiezen!

Laat je inspireren
Plaatmateriaal melamine

Plaatmateriaal

Onze meubels worden gemaakt van duurzame melamine platen van 18mm dik, mét een PEFC label. Zélfs de rug voorzien wij in deze dikte. Deze platen hebben zelfs een maximale lengte van 2750mm.

Voor onze werkbladen en sokkels gebruiken we platen uit laminaat van 38mm dik. Die zijn namelijk nog beter bestand tegen stoten en intensief gebruik.

Onze greep uit onze materialen

Blum clip top scharnier

Blum scharnieren met soft-close

Vanhoecke Ta'or lade

Vanhoecke TA’OR lade

Ontwerp zelf je droomkast

Wil jij een eigen ontworpen kast van vakmanschapskwaliteit?

Start met ontwerpen